Budapest Nemzetközi Cirkusz, Circus, Цирк, Cirque, Zirkus, Circo, 马戏团, サーカス, Circ, Cyrk, Sirkfesztivál

Rólunk

Tisztelet és respekt az elődöknek!

Generációkon keresztül örökölt, az emberi teljesítőképesség határtalanságában rendületlenül hívő emberfeletti akarat tudta évszázadokon keresztül életben tartani, megőrizni a cirkuszművészetet. Huszonkét évvel ezelőtt egy szakemberekből álló csoport döntése, akarata és hite indította el a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált. Mély tisztelettel állunk az elődök előtt, és köszönjük minden korábbi vezető, cirkuszigazgató, artista és a cirkuszművészetért elkötelezett támogató munkáját! Csak a múlt tisztelete és elődeink érdemeinek megőrzése segíthet minket ahhoz, hogy megújítsuk, újraértelmezzük, felfrissítsük ezt a csodát, amit cirkuszművészetnek hívunk.

alternative
alternative

Új cirkuszt építünk!

Huszonnégy évvel ezelőtt egy szakemberekből álló csoport döntése, akarata és hite indította el a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált. Mély tisztelettel állunk az elődök előtt, és köszönjük minden korábbi vezető, cirkuszigazgató, artista- és a cirkuszművészetért elkötelezett támogató munkáját! Csak a múlt tisztelete és elődeink érdemeinek megőrzése segíthet minket abban, hogy megújítsuk, újraértelmezzük, felfrissítsük ezt a csodát, amit cirkuszművészetnek hívunk.

A tradíció kötelez: 2021-ban is világszínvonalú rendezvény létrehozására, a világ cirkuszfesztiváljai között vezető szerepre törekszik a Fesztiválszervező Bizottság. Ez az elkötelezettség nélkülözhetetlen, hogy megvalósítsuk az álmunkat: összegyűjtsük azt a tudást, amely segítségével el tudjuk kezdeni építeni a Nemzeti Cirkuszművészeti Központot!

A világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje!

A legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden pontjáról.

A szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók, művészeti vezetők egy helyen.

Jelentkezés

Kedves Artisták!

A 2022-ben megrendezére kerülő XIV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválra lehet jelentkezni. A festival@circus.hu e-mailcímre küdlje el az alábbi dokumentumokat:

  • Kép
  • Videó
  • Leírás
  • Elérhetőségek
alternative
Régebbi fesztiválok

2020. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál

alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
Műsorok

Hamarosan...

alternative
Kapcsolat